Schaalbaar                                        Merk onafhankelijk

Modulair                                            Zelfdragend (freestanding)

Adaptief                                             Vrijwel spaanloze montage


 

Schaalbare en merk onafhankelijke constructie

Groot voordeel van de HETS Cold/Hot Aisle Containment is de schaalbaarheid, modulaire opbouw en onafhankelijkheid van gebruikte server racks in uw serverruimte of datacenter. Een laatste ontwikkeling hierin om dit nog verder te trekken betreft de free standing containment, waarbij een zelfdragende constructie van schuifdeuren en dakplaten wordt gebouwd. Op voorhand hoeft u niet in detail de inrichting van uw rijen te bepalen. Dit betekent een enorme keuzevrijheid qua te gebruiken racks, zoals hoogte, breedte en diepte, en geen restricties aan te gebruiken fabricaten. Tevens kan er in een later stadium eenvoudig worden uitgebreid.

Wanneer een project in uitvoering gaat ontvangt u van onze engineering op voorhand een 2D en 3D ontwerp van de gehele installatie. Na akkoord wordt deze in productie gezet, waarna de uiteindelijke installatie ook door eigen HETS monteurs wordt uitgevoerd. Gedurende het gehele proces, van aanvraag tot installatie, communiceert u

Vaste dakconstructie                                    Schuifbare dakconstructie

Freestanding constructie                             Adaptieve dakconstructie


Voor ieder budget

Voor ieder budget zijn we in staat een oplossing te verzorgen. Onze basic oplossing bestaat uit een containment met handmatig bediende schuifdeuren en vaste dakpanelen. Wanneer er meerwaarde wordt gehecht aan het eenvoudig kunnen bereiken van de kabelbanen of lichtlijnen boven de containment, dan bestaat de mogelijkheid om deze met onze schuifbare dakpanelen uit te voeren. Door het eenvoudig opzij schuiven van de panelen bent u in staat om direct werkzaamheden of onderhoud te starten. Het implementeren van blus nozzles of camera’s in de containment is mogelijk door in bepaalde secties vulpanelen te plaatsen.

Tevens kunnen de schuifdeuren in semi-automatische uitvoering worden geleverd. Hierbij dient de deur met de hand te worden geopend en sluit deze automatisch. Ook kan ervoor worden gekozen om een geheel elektrische variant te implementeren. Door middel van sensoren of drukknoppen opent de deurset automatisch en sluit deze ook automatisch.

Op basis van uw wensen en budget zullen we adviseren voor de meest wenselijke uitvoering. Onze adviseurs zijn u graag van dienst!