“Onderscheid in connectiviteit”

Onderscheid in connectiviteit is waar wij binnen HETS voor staan. Dit betekent dat onze ambassadeurs op het project, gespecialiseerde en gekwalificeerde monteurs, zich ontfermen over uw installatie. Een installatie is pas gereed als deze in zijn geheel met u is nagelopen, gemeten en goed is gekeurd. Het onderscheidt vindt u ook terug in de wijze van aanleg en het esthetische aspect dat wij niet uit het oog verliezen. Uiteindelijk resulteert dit in een oplevering waar alle betrokken partijen trots op kunnen zijn.

Mogelijkheden

HETS levert en installeert alle mogelijke koper en glasvezelnetwerken. Aan de hand van de wensen van de klant wordt eventueel advies gegeven over de toe te passen categorieën of type bekabeling. Door onze samenwerking met diverse gerenommeerde systeemleveranciers bent u altijd verzekerd van A-kwaliteit componenten.

Kopernetwerken

Onderstaand een overzicht van kopernetwerken die wij kunnen aanleggen, afmonteren en certificeren. Indien gewenst kunnen we in samenspraak ook een patchplan samenstellen en de uiteindelijke patchingen voor u realiseren.

• Cat 5e
• Cat 6E
Cat6A
• Cat7
• Coaxiaal

Glasvezelnetwerken

De werkzaamheden in glasvezelnetwerken doen wij voornamelijk bovengronds. Onze monteurs werken met de nieuwste lasmachines en OTDR’s om tot de beste prestaties te komen. In sommige gevallen is snelheid gewenst, waarbij we gebruik maken van fan-outs. Dit betekent dat 1 of 2 zijden van de bekabeling al op voorhand van connectoren worden voorzien. Hierdoor wordt de installatietijd op locatie gereduceerd. In situaties waarin de downtime zo kort mogelijk moet zijn is dit een beproefde methode.

Onderstaand vindt u de typen glasvezelbekabeling die we kunnen leveren en afmonteren. Uiteraard in combinatie met 19” of ETSI glasvezelladen of parkeerstroken voor fibers.

• Single Mode
– Loose Tube
– Break-Out
– Fan-Out

• Multi Mode
– Loose Tube
– Break-Out
– Fan-Out

Bent u benieuwd naar ons onderscheidend vermogen? We staan u graag te woord.